Haemme av-taitoista siviilipalvelukseen! / A place open for a non-military service in AMF

Aalto Media Factory on Aalto-yliopiston strateginen hanke, jonka tehtävänä on kehittää ja edistää media-alan tutkimusta ja koulutusta Suomessa sekä olla yhteistyöalustana yritysten ja yliopiston välillä. Media Factory järjestää paljon eri tyyppisiä tilaisuuksia ja tuotamme yliopistolle AV-palveluja. Media Factoryyn kuuluu myös Aalto Fablab-työpaja, jossa voidaan valmistaa lähes mitä tahansa käyttäen esimerkiksi 3D-printtereitä ja laserleikkuria.

Palkkaamme yhden siviilipalvelusmiehen, jonka tehtäviin kuuluvat AV-kaluston ylläpito, lainaus ja opastus, tilojen ylläpidosta huolehtiminen, video- ja stillkuvaus, sekä muut erityyppiset avustavat tehtävät. Tehtävässä opitaan uusia asioita ja siinä ollaan tekemisissä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Koska työympäristö on kansainvälinen, vaadimme englannin kielen osaamista sekä suullisesti että kirjallisesti.

Tehtävä alkaa huhti-toukokussa 2013.

Edellytämme hakijoilta:
– palveluhalukkuutta ja täsmällisyyttä
– järjestelmällisyyttä ja joustavuutta
– oma-aloitteisuutta
– AV-laitteiden tuntemusta
– englannin kielen taitoa
– tietotekniikan tuntemusta

Eduksi katsotaan:
– tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK) tai työkokemus
– kohtuulliset asumiskustannukset

Lisätietoja tehtävästä antaa Thomas Ruotsalainen (nykyinen sivari) ja Juhani Tenhunen (factory manager) (etunimi.sukunimi@aalto.fi)

Hakemukset sähköpostilla cv:n ja asumiskustannusselvityksen kera.

We are looking for a person to do his/hers non-military service in Aalto Media Factory, starting in March-April 2013. Contact Juhani Tenhunen for more info.