Haemme siviilipalvelusmiestä! / A place open for a non-military service

Aalto Media Factory (AMF) on Aalto-yliopiston strateginen hanke, joka kehittää media-alan tutkimusta ja koulutusta ja se toimii yhteistyöalustana yritysten ja yliopiston välillä. AMF järjestää tilaisuuksia, tuottaa AV-palveluja ja on aktiivisesti mukana kansainvälisessä Fablab-verkostossa. AMF sijaitsee Arabian kampuksella Helsingissä.

Elokuussa 2014 aloittavan siviilipalvelusmiehen tehtäviin kuuluu AV-kaluston ylläpito, lainaus ja opastus sekä tilojen ylläpito. Lisäksi siviilipalvelusmies tekee toisinaan video- ja stillkuvausta. Monipuolisessa tehtävässä tehdään yhteistyötä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Työympäristö on kansainvälinen, joten vaatimuksena on hyvä englannin kielen taito.

Edellytämme hakijoilta:
– palveluhalukkuutta ja täsmällisyyttä
– järjestelmällisyyttä ja joustavuutta
– oma-aloitteisuutta
– hyvää AV-laitteiden tuntemusta
– sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa
– hyvää tietotekniikan tuntemusta

Eduksi katsotaan:
– tehtävään soveltuva koulutus (esim. AMK) tai muu kokemus AV-asioissa
– kohtuulliset asumiskustannukset
– *B ajokortti

Lisätietoja: Matti Vesanen (nykyinen sivari) ja Juhani Tenhunen (factory manager) (etunimi.sukunimi@aalto.fi)
Hakemukset sähköpostilla Juhanille cv:n ja asumiskustannusselvityksen kera.