School of Art and Design's Research Day

Aalto University School of Art and Design organizes an event promoting its research on 8th of February in Design Museum. Below the invitation in Finnish. Remember also to check out the exhibition “The School of Art and Design since 1871” celebrating the 140 years of the school.

KUTSU

Tervetuloa tutustumaan Aalto-yliopiston taideteollisen korkeakoulun monipuoliseen tutkimustoimintaan. Tutkimuspäivän tavoitteena on antaa tilaisuuteen osallistujille mukavasti ja helpolla tavalla tietoa ajankohtaisesta tutkimuksesta lyhyiden alustusten ja nopeiden tietoiskujen avulla. Tilaisuudessa jaetaan myös väitöskirjapalkinto. Tutkimuspäivä järjestetään osana AVOIN140-juhlanäyttelyä Designmuseossa.

TUTKIMUSPÄIVÄ
Puheenvuoroja tutkimuksen painopistealoista ja vaikuttavuudesta.
tiistaina 8.2.2011 klo 13-16
Designmuseo, Korkeavuorenkatu 23, Hki

Tutkimuspäivän ohjelma julkaistaan AVOIN140-verkkosivuilla viikolla 4: http://www.avoin140.fi/2011/01/tutkimus-on-enemman/#more-36

R.S.V.P. 4.2.2011 mennessä tutkimuspaiva (ät) aalto.fi Tilaa 80 ensimmäiselle ilmoittautuneelle.

Tervetuloa!

Päivi Hovi-Wasastjerna