Science and research in social media 24.4. (in Finnish)

Tieteellä ja tutkimuksella on oma paikkansa tykkäämistaloudessa.

Miten tutkija voi hyödyntää sosiaalisen median kanavia ja samalla kasvattaa omaa asiantuntijuuttaan tiedeyhteisön jäsenenä? Miksi tiedon jakaminen on tärkeää? Millaisia keinoja tieteestä viestimiseen on sosiaalisessa mediassa? Onko viihteelliselle tiedeuutisoinnille vaihtoehtoja? Millaisia lieveilmiöitä sosiaaliseen mediaan liittyy?

Tule kuulemaan, keskustelemaan ja oppimaan some-viestintää käytännössä.

Aika:
24.4. klo 13.00‒16.00

Paikka:
Kauppakorkeakoulu, A-304

Mitä on sosiaalinen media ja miksi siellä pitäisi olla? Esimerkkejä Aallosta.
Eveliina Olsson, viestintäpäällikkö, Aalto-yliopisto

Miten sosiaalisen median kautta voi kasvattaa asiantuntijuutta ja omaa asemaansa tiedeyhteisön jäsenenä?
Tiina Raevaara, FT, kirjailija

Sosiaalisen median klinikka, jossa voit opastetusti ottaa käyttöön Twitter- tai LinkedIn-tilin ja saada opastusta blogien käyttöön.

Lisätietoja:
Eveliina Olsson
viestintäpäällikkö
p. 050 5986 492
eveliina.olsson@aalto.fi
Aalto-yliopiston viestintä

Ilmoittautumiset:
Vielä mahtuu mukaan, ilmoittaudu ao. osoitteeseen! (Viimeinen ilmoittautumispäivä 23.4.)

Tiede ja tutkimus sosiaalisessa mediassa -koulutukseen 24.4.https://www.webropolsurveys.com/S/0562D7A0A51506F6.par