Media companies facing strategic challenges – seminar (in Finnish) 10th September

Helsingin Sanomat foundation and Aalto University School of Business, Department of Communication organize together a seminar titled “Media companies facing strategic challenges” on 10th of September. The event is in Finnish. More info below (in Finnish):

Tervetuloa Helsingin Sanomain Säätiön ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun viestinnän laitoksen järjestämään “Viestintäkonsernit strategisten haasteiden edessä” -seminaariin maanantaina 10. syyskuuta 2012 kello 14.00 Päivälehden museoon, Ludviginkatu 2–4, Helsinki.

Seminaarissa pohditaan, millaisia haasteita uusi teknologia ja osallistava mediakulttuuri aiheuttavat viestintäkonsernien liiketoiminnan kehittämiselle. Millainen strateginen toimija moderni mediakuluttaja on? Ja miten viestintäkonsernit pystyvät samanaikaisesti sekä olemassa olevan liiketoiminnan jatkuvaan parantamiseen että radikaaleihin muutoksiin?

Näitä kysymyksiä on selvitetty “Suomalaisten viestintäkonsernien strategiset haasteet muuttuvilla mediamarkkinoilla” -tutkimushankkeessa keräämällä aineistoa verkkopalveluista ja haastattelemalla viestintäkonserneissa eri tehtävissä toimivia henkilöitä.

14.00 Seminaarin avaus, Yliasiamies Heleena Savela, Helsingin Sanomain Säätiö

14.05 Tutkimushanke pähkinänkuoressa, Tutkimuksen johtaja, professori Johanna Moisander, Aalto BIZ

14.15 Tehokkuuden ja uudistamisen yhteensovittaminen: ”Molempikätisyyden haaste”, KTT Rita Järventie-Thesleff, Aalto BIZ

14.30 Miten strateginen uudistuminen ja tehokkuus ovat yhdistettävissä? Panelisteina: Toimitusjohtaja Anu Nissinen, Sanoma Media Finland, Päätoimittaja Markku Huusko, Uusi Suomi, Toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä, Aller Media. Paneelin vetäjänä professori Johanna Moisander, Aalto BIZ

15.10 Osallistava mediakulttuuri: käyttäjien osallistuminen mediayhtiöiden toimintaan sosiaalisessa mediassa, TaT Mikko Villi, Aalto BIZ

15.30 Keskustelua ja kysymyksiä

16.00 Vapaata seurustelua ja pientä tarjottavaa

Vp. viimeistään 3.9. sirpa.ervasti (miumau) hs.fi tai 09-122 2700.