We're hiring a coordinator! / Etsimme koordinaattoria! Application deadline 6.8.2012

We are looking for a coordinator for the period 1.9.2012 – 25.8.2013 for a substitute for job alternation leave.

The duties of the coordinator will include organizing AV-productions, events, new courses etc. in the Aalto Media Factory. The task requires skills and knowledge on the following areas: AV-, Internet, electronic media, event production and university education. Having a higher university degree is considered to be a benefit.

The applicant should be registered as an unemployed jobseeker at the Finnish Employment and Economic Development Office.

More information during the time period: 25.6.-29.6.2012 and 6.8.2012 from Juhani Tenhunen (Project manager), email juhani.tenhunen [ät] aalto.fi, tel. 050 5184087.

The salary is based on the university salary charts used by the Aalto University.

How to apply:

Fill in the application form 6.8.2012 latest in this address: https://careers.fi/aalto/add_application.cgi?language=fin&job_id=17

Etsimme Aalto Media Factoryyn (AMF)

Koordinaattoria

vuorotteluvapaan sijaiseksi ajalle 1.9.2012 – 25.8.2013.

Koordinaattorin tehtäviin kuuluu erilaisten AMF:n AV-tuotantojen, tapahtumien, uusien kurssien jne. valmisteluun ja toteutukseen liittyvät tehtävät.

Tehtävässä vaaditaan osaamista mm. seuraavista alueista: AV-, Internet-, sähköinen media, tapahtumatuotanto ja yliopistokoulutus. Tehtävässä onnistuminen edellyttää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Ylempi korkeakoulututkinto katsotaan hakijalle eduksi.

Valitun henkilön tulee olla työttömänä työnhakijana Työ- ja elinkeinotoimistossa.

Tehtävän palkkaus määräytyy Aalto-yliopistossa käytössä olevan yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa 25.6.-29.6.2012 ja 6.8.2012 Aalto Media Factoryn projektipäällikkö Juhani Tenhunen, sähköposti juhani.tenhunen [ät] aalto.fi, puh. 050 5184087.

Hakuohjeet:

Täytä hakulomake alla olevasta linkistä ja lähetä se viimeistään maanantaina 6.8.2012. Huom! Sinun täytyy ensimmäisellä kerralla rekisteröityä käyttäjäksi.

Helsingissä, 21.6.2012