Workshop focusing on industry collaboration

Media Factory organizes a workshop at TKK on December 17th. The workshop concentrates on the pedagogical aspects of industry collaboration. It is intended for educators in Aalto who teach subjects related to media and communication. The workshop will be held in Finnish.

Media Factory yritysyhteistyö-workshop

Toukokuussa Media Factory järjesti workshopin, jossa kartoitettiin tarvetta uudelle media- ja viestintäalan opetukselle Aallossa, mahdollisia temaattisia aukkoja nykyisessä opetustarjonnassa sekä yleensä toiveita ja odotuksia Media Factoryn suhteen.

Joulukuussa toteutetaan uusi workshop, joka on samaan tapaan suunnattu Aallon media- ja viestintäalan opettajille. Teemana on tällä kertaa yritysyhteistyö. Erityisenä kiinnostuksena on, miten yritysyhteistyö ja opetus voidaan yhdistää pedagogisesti mielekkäällä tavalla. Tästä lienee “kentällä” olemassa hyviä esimerkkejä ja toimivia käytäntöjä, joita olisi hyvä saada laajemmin esille. Sen takia toivomme, että mahdollisimman moni yritysyhteistyötä opetuksessa hyödyntänyt tai siitä kiinnostunut pääsisi paikalle.

Workshopin alkuun on kolme alustusta, jonka jälkeen osallistujat jakautuvat pienryhmiin. Lopuksi käydään yhteiskeskustelu, jotta pienryhmissä syntyneet ajatukset saadaan kaikkien kuuluville.

Workshop pidetään torstaina 17.12. klo 9.00-12.15 TKK:lla, TUAS-talo, huone TU5 (Otaniementie 17).

Alustukset:
Professori Rebecca Piekkari, HSE – CEMS-maisteriohjelma sillanrakentajana teorian ja käytännön välillä

Lakimies Anna Markkanen, TKK:n Innovaatiokeskus & lakimies Anna Johansson, TKK:n opintohallinto – sopimus- ja IPR-asiat yritysyhteistyötä sisältävissä opiskelijaprojekteissa

Kristiina Kuisma, Yhtyneet Kuvalehdet – akateeminen yritysyhteistyö yrityksen näkökulmasta

Ilmoittautumiset Mikko Villille (mikko.villi[at]taik.fi) ma 14.12. mennessä.

Iltapäivällä 17.12. järjestetään samassa tilassa TKK:lla Digital visuality –seminaari, jossa on tarkoitus kehittää Media Factoryyn liittyvää tutkimustrackiä.


Show comments

Leave a Reply